Upptäcktsresan

Upplevelse, uppfattning och uppsättning.

Trollmor berättade att ...

Var på en avslutning för en barnverksamhet och vem kom inte på besök om inte självaste trollmor. Ja, kan ni tro, ett livs levande troll.

Fast ändå blev nu inte barnen rädda, för Trollmor visade sig vara ett riktigt trevligt troll som gärna berättade om sina släktingar och deras bravader.

Men bäst var hon på att berätta sagor. Även om inte minnet var särskilt bra så gjorde det inget för det var bara att vissla på trollmors sagovissla så kom sagorna farande genom luften ...

... och när de landade pirrade det liksom till i magen.

Sedan flödade det ut sagor som i trans. Det var griniga kungar med sina vackra och fula prinsessor och hela kungariket och .. och ... och ...

Men sagor var inte det enda trollmor kunde. Med barnens hjälp blev det även till sång om trollsläktingar som åt så mycket att de fick dricka ett helt träsk.

Tack till Trollmors sagor (facebook) för en underbar föreställning.

/Ola LindePostat 2013-05-21 14:01 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Ducati på Ring Knutstorp idag :)

Ibland bara dyker tillfällen upp som man inte hade ägnat en tanke på länge. Idag var ett sådant tillfälle när jag tog kontakt med en polare och han skulle till Ring Knutstorp för bankörning med sin Ducati.

Var med här för första gången i höstas, men varför sitta hemma och knappa på datorn när man kan jaga runt mellan bildäck för att hitta nya kameravinklar. Här kommer ett axplock från dagens lila utflykt.

Bild 1. Justering av bakre fjäderpaket.

Bild 2. Trångt kraftpaket.

Bild 3. "Cockpit"

Bild 4. Däckvärmare

Bild 5. In action :)

Bild 6. Kurvtagning

Bild 7. Ducati Corse

Bild 8. Gatuhoj I

Bild 9. Gatuhoj II

Bild 10. Semesterhoj?

Fler bilder finns tillgängliga för Svenska Ducatiklubben här.

Hoppas ni njuter lika mycket som jag ;)

/Ola LindePostat 2013-05-07 22:22 | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera