Upptäcktsresan

Upplevelse, uppfattning och uppsättning.

Gruset blev till guld !!!

Herr Elmfeldts påminnelser om att förlänga/uppgradera mitt bronsmedlemskap den senaste tiden har gett huvudbry. Skulle man behålla brons eller skulle man satsa på ädlare valörer? Att jag skulle förlänga var självklart då jag verkligen trivs här på Fotosidan.

Blogga eller inte blogga ...

Med silvermedlemsskap får man möjlighet till en egen blogg, men finns det verkligen någon som skulle vilja läsa något jag skriver? Vad kan jag tillföra? Varför guld ... har ju redan en egen hemsida ... hmm ... men den är ju inte inriktad mot foto. Kanske inte vore så dumt med en egen sida för mitt fotointresse. Tankarna har snurrat rundor likt gamar runt ett kadaver.

Tankepaus ...

En liten paus med kameran kan göra underverk. Ut i omgivningarna och fotografera, utan att tänka på komposition, teknik mm. Bara jag och kameran ...

 Vitsippor

Beslut ...

Efter noga övervägande blev det tills slut ett känslomässigt irrationellt beslut. Det blev all-in som det så populärt heter i pokerkretsar. Så nu har ni mig här på Fotosidan med den ädlaste av alla valörer på mitt medlemsskap GULD. Nu ska jag bara lära mig blogga och fixa till portfolion så skall det nog bli bra. Kul ska jag ha oavsett ;)

 Postat 2011-04-28 00:22 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera