Upptäcktsresan

Upplevelse, uppfattning och uppsättning.

Temautmaning klocka (makro)

För ett tag sedan så axlade jag manteln efter Birgitta Rudenius som värd för macrogruppen "Detaljer". Det är en relativt liten grupp än så länge, men det gör också att vi inte har några okommenterade bilder. Samtidigt så ser vi gärna att vi blir fler. Med lite fler i gruppen så kanske vi kan hjälpa varandra att bli ännu bättre. Delad glädje är ju dubbel glädje.

En av de stora fördelarna med vår lilla grupp är temautmaningarna som ger frihet att utforska kreativiteten utan att begränsa den allt för mycket. De enda begränsningarna vi har är gruppens inriktning bort från djur och natur, att det ska vara smått, samt att varje utmaning får ett tema.

 14 kvar

Just nu löper temautmaningen "Klocka" som får tolkas fritt. Det kan alltså vara en vanlig klocka, en skeppsklocka, gasklocka, äggklocka eller något annat som kan relateras till klocka. Det går också bra med detaljer som antingen kommer från en detalj av en klocka eller visar klockan i sin helhet. Vill du vara med så har du (som klockan visar) 14 dagar kvar att lämna ditt bidrag.

/Ola Linde

 

 Postat 2012-08-11 22:29 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera