Upptäcktsresan

Upplevelse, uppfattning och uppsättning.

Stormen gatufoto

Stormar som Gudrun, Per med flera gick väl ingen förbi. Men den storm som just nu drar fram över Fotosidan upptäckte jag inte förrän jag som nybliven medlem i poolen gatufoto började läsa Klotterplanket och andra kommentarer.

Helt plötsligt så var min uppfattning om lugnet som bortblåst. Vad gäller stormen, jo vad som skall inkluderas i begreppet gatufoto. Istället för att få kommentar på en bild som jag lade in så verkar hela gatufotopoolen storma och jag själv försöker reda ut vilken riktning jag själv skall ta.

Att jag inte laddat upp bilder för gatufoto tidigare beror både på saknaden av "bra" bilder och osäkerhet kring PUL och andra lagar, såväl riktiga som påhittade.

Nu vågar man knappt lägga in fler bilder i gatufotopoolen för att få dem bedömda. Till exempel så skulle jag undra var gränsen går mellan gatufoto pch porträtt, är det bara jag som tycker kvadratiskt är snyggare osv osv. Här kommer lite bilder som söker svar men som får vänta tills stormen lägger sig.

Kaffetår

Hur gör man?

Förberedelser

/Ola

Inlagt 2011-05-02 23:19 | Läst 2740 ggr. | Permalink
Jag har inte varit så aktiv i gatufotopoolen, men har läst lite av inläggen på klotterplanket. Jo, jag skulle kanske också läsa på innan jag laddade upp en bild:) Har nyss laddat upp en gatubild bland mina foton, men om det blir en poolbild vet jag inte ännu.

Jag har i alla fall inte märkt någon storm här bland bloggarna, har i alla fall bara fått snälla vindar i så fall...

/Carina
Svar från l1nd3c0n   2011-05-03 10:17
Kan ju vara så att jag bara märkt korsdraget i entrédörren och att det inte är en riktig storm utan bara lite lokalt munväder. Får väl se när jag minglat runt lite i gatufotopoolen för att se om det kanske inte är en storm utan en frisk diskussion ;-)

/Ola(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?