Upptäcktsresan

Upplevelse, uppfattning och uppsättning.

Fotograf sökes ...

Är du den fotograf jag söker?

Men först bakgrunden: I påskhelgen så valde jag att gå upp i tid till äggapickningen, trots att det var söndag och vilodag. För att rekognosera bästa fotoplats gick jag ner en timme innan festen i Skillinge hamn. Fick med det mesta från framplockning till korande av segrarinnan, men framför allt ett par fotografer! Om du är på bild så ge mig besked så skickar jag råfilen ... helt kostnadsfritt och utan krav :)

Att utrustningen är allt visar väl dessa bilder, eller hur? Till att börja med en Nikon med stort objektiv.

Fotograf 1

Okänd fotograf 1 - utrustning Nikon

Sedan en Canonfotograf med ett minst lika imponerande objektiv. Det är lätt att förstå folks reaktioner när vi går runt med dessa pjäser som får kalla kriget att framstå som högaktuellt. Våra missiler är ju enorma jämfört med Svensson kompaktkamera, klart vi tar bra bilder med dessa kameror ;-)

Fotograf 2

Okänd fotograf 2 - utrustning Canon

Men ovanstående fotografer (inkl undertecknad) får dock se sig besegrade av denna fotograf. Även om hans kamera har ett betydligt mindre objektiv så har han ett mycket STÖRRE HUS, till sin kamera. Nu snackar vi  om att ta bilder från annorlunda vinklar till nya höjder. Själv fick jag nöja mig med att stå på en container :(

Fotograf 3

 Okänd fotograf 3 - utrustning Hughes MD500D

/Ola Linde

Inlagt 2011-04-28 22:23 | Läst 4253 ggr. | Permalink(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX