Upptäcktsresan

Upplevelse, uppfattning och uppsättning.

Gruset blev till guld !!!

Herr Elmfeldts påminnelser om att förlänga/uppgradera mitt bronsmedlemskap den senaste tiden har gett huvudbry. Skulle man behålla brons eller skulle man satsa på ädlare valörer? Att jag skulle förlänga var självklart då jag verkligen trivs här på Fotosidan.

Blogga eller inte blogga ...

Med silvermedlemsskap får man möjlighet till en egen blogg, men finns det verkligen någon som skulle vilja läsa något jag skriver? Vad kan jag tillföra? Varför guld ... har ju redan en egen hemsida ... hmm ... men den är ju inte inriktad mot foto. Kanske inte vore så dumt med en egen sida för mitt fotointresse. Tankarna har snurrat rundor likt gamar runt ett kadaver.

Tankepaus ...

En liten paus med kameran kan göra underverk. Ut i omgivningarna och fotografera, utan att tänka på komposition, teknik mm. Bara jag och kameran ...

 Vitsippor

Beslut ...

Efter noga övervägande blev det tills slut ett känslomässigt irrationellt beslut. Det blev all-in som det så populärt heter i pokerkretsar. Så nu har ni mig här på Fotosidan med den ädlaste av alla valörer på mitt medlemsskap GULD. Nu ska jag bara lära mig blogga och fixa till portfolion så skall det nog bli bra. Kul ska jag ha oavsett ;)

 

Inlagt 2011-04-28 00:22 | Läst 2797 ggr. | Permalink
Ja, varför inte!? Kör hårt. Jag funderar i liknande banor, måste bara fixa lite bilder först ha ha ha ;D :( Jag menar, jag har tidigare köpt dataspel som jag kört slut på över nån vecka för mindre peng än detta.. Och detta räcker ju ett helt år!
Svar från l1nd3c0n   2011-04-30 13:32
Lite samma irrationella känslomässiga resonemang jag förde. Ser fram emot dina bilder, det är bara att lägga upp Anton. Skicka sedan in dem i Bildkritik eller någon annan pool så kommer du att utvecklas ännu mer, iaf var det så för mig. Jag trodde nog att jag tog bättre bilder än jag gjorde :(
1983   2011-04-30 17:01
Haha, yes ;)(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?